Vanliga frågor och svar


Vi har nedan listat vanliga frågor vi får angående vår verksamhet som kanske kan vara till hjälp för dig som kund.

Ja, det kan du absolut. Vi hjälper er med eventuella tillstånd som behövs.

Vanligaste frågan har tyvärr inget givet svar. Priset är helt beroende på förutsättningar och mängd berg som skall avlägsnas (losshållas). Vad vi alltid ganska säkert kan uppskatta är vad det kostar att etablera borrutrustning och övrig nödvändig utrustning. Ni får alltid en kostnadsfri offert på hela arbetet efter platsbesök från någon av oss.

Ja, det går alltid att få bort berget. I de allra flesta fall går det att spränga berget så försiktigt som omgivningen kräver. Om det mot förmodan inte är möjligt kan vi hydraulspräcka berget eller såga bort det med vajersågning. Om berget måste bort så tar vi bort på ett eller annat sätt!

Ni som kund och beställare tar inga risker alls. Vi lämnar offert på att utföra arbetet på ett säkert sätt. Om olyckan ändå är framme, vilket är oerhört ovanligt, är vi till fullo försäkrade och återställer den skada som är skedd.

Kan man bara ta sig till platsen kan vi fixa jobbet. Det finns lösningar för att flytta tunga maskiner i skärgården om det behövs.

Det varierar givetvis men vi försöker alltid att hälsa på och titta inom en vecka efter en förfrågan. Sedan brukar vi vanligtvis kunna komma igång med arbetet inom en månad.

Det gör vi gärna! Vi gör jobb längs hela västkusten. Båstad, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Göteborg är som hemma för oss. Eller det är i alla fall hemma för en del av våra anställda. En del andra av oss kanske trivs bättre på Östkusten eller däremellan.

Det går att spränga berg året om. Regn, snö och kyla är inget som hindrar oss från att borra och spränga!