Lediga tjänster


Borrvagnsförare
till ny Epiroc T35

Tjänsten:
Borrningsarbete på olika platser i Stockholm, Östergötland, Västra Götaland, Småland och Halland.

Du kommer huvudsakligen arbeta med att producera borrhål och ta god hand om din maskin. Det ingår även att utföra service och reparera på maskinen så långt du klarar efter egen förmåga. Då arbetsplatserna varierar förkommer övernattning. Vi försöker då att arbeta måndag till torsdag där det är möjligt.

Personkvalitéer:
Du har god erfarenhet av bergborrning med liknande maskin och du är en händig person som inte är rädd att lösa eventuella problem med din maskin eller på arbetsplatsen. Det kommer även förekomma annat fysiskt bergarbete då stunden kräver det så vi räknar med att du är en person som kan bita ihop då det behövs.

Du är social, självständig och har god arbetsmoral. Då du blir ett av företagets ansikten utåt skall du agera därefter och hantera kunder på ett professionellt och respektabelt sätt.

Vårt erbjudande:
Vi erbjuder ett varierande arbete på otaliga arbetsplatser i en varierande bransch. Vi vill att du skall trivas, utvecklas och ha roligt med oss på jobbet. Vi är en modern sprängfirma med huvudfokus på kvalité och säkerhet där du som anställd har möjlighet att påverka och bidra. Tillsammans försöker vi vara dom bästa losshållarna i landet och bär stolthet i det!

Ersättning:
Marknadsmässig månadslön, lagstadgat traktamente och 25 dagar semester. Övertidsersättning tillkommer. Du kommer även att tillgodoses med arbetsbil av typen skåp- eller pickup-bil.